Menu strony
Katalog książek on-line
Ochrona danych osobowych
- Szczegóły
 
Żurek z białą kiełbasą, jajka, wędzone wędliny i kiełbasy, babki i inne ciasta – to tylko niektóre dania, jakie pojawiły się stole w czwartkowe popołudnie, 13 kwietnia. W sali Amadeo odbyło się bowiem spotkanie wielkanocne zorganizowane przez Słuchaczy Uniwersytetu Trzeciego Wieku w Zbuczynie. W spotkaniu wzięło udział blisko 60 osób.
- Szczegóły
 
W ostatni czwartek marca (30 III) słuchacze Uniwersytetu Trzeciego Wieku wysłuchali wykładu mgr inż. Marii Sudnik pt. Żywność, żywienie a zdrowie człowieka. Rola składu i wartości odżywczej produktów w żywieniu.
Strona 1 z 2
- start
 - Poprzedni artykuł
 - 1
 - 2
 - Następny artykuł
 - koniec
 
                                        
































